wiezijnwij

Geboortedatum: 10-07-1965
Telefoonnummer: 073 - 345 09 99
In de raad sinds: 2013

Wat doet u in het dagelijks leven naast uw raadswerk?

Als geboren en getogen Utrechtse was het best een grote stap om in 2005 richting hét zuiden te gaan. Nadat ik eerst mijn (destijds) jongvolwassen kinderen op weg geholpen had, pakte ik al snel hier in Vught mijn eigen draad op. Tijdens m'n stage voor de opleiding casemanagement bij Stichting Welzijn Vught, maakte ik kennis met diverse (maatschappelijke) organisaties en Vughtenaren, waardoor ik in rap tempo mijn eigen netwerk opbouwde.

Ik werd vrijwilliger bij de jeugd van 12-16 jaar in de Gouden Zonne, waar ik de activiteiten coördineerde. Als mantelzorger en vrijwilliger, was ik vele uren in touw. En al snel kreeg ik een baan als verzorgende van visueel beperkte ouderen in verzorgingshuis 'De Vlasborch'. Met veel liefde en plezier heb ik in totaal 27 jaar ouderen in verpleeg-en zorgcentra verzorgd. In 2010 heb ik mezelf binnen De Vlasborch, wegens gezondheidsredenen, om kunnen scholen. Ik werk nu 32 uur per week als activiteitenbegeleider op de dagbesteding.

Omdat ik heb mezelf altijd erg maatschappelijk en sociaal betrokken gevoeld heb en de lokale politiek mij steeds meer ging interesseren, ben ik in 2009 lid geworden van Gemeentebelangen Vught. In 2010 stond ik als nummer 11 op de lijst tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. Daarna verder gegaan als lid van het bestuur van GB, na korte tijd tweede secretaris en uiteindelijk als eerste secretaris. En sinds april 2013 als lid van de gemeenteraad. Binnen de fractie is de WMO, en in het bijzonder de ouderenzorg, mijn aandachtsgebied, maar ook de mantelzorgers en vrijwilligers.

Mijn mensgerichte instelling en toegankelijkheid maken het dat ik dicht bij de Vughtse burgers sta. Ik laat mij graag inspireren door het contact met hen. Mensen horen, begrijpen en helpen waar dat mogelijk is. Op deze manier wil ik graag een bijdrage leveren aan de lokale politiek.