10chrisgevers

Mijn naam is Chris Gevers (67). Ik ben geboren in Vught en daar altijd blijven wonen. Inmiddels 42 jaar gelukkig getrouwd met Bernadette. We hebben drie kinderen: Cristel, Anouk en Rob en drie kleinkinderen.

Vele jaren geleden ben ik gestart met mijn installatiebedrijf C.F. Gevers, waar ik tot enkele jaren geleden zelf actief was. In 2011 heeft mijn zoon het overgenomen, zodat ik het wat rustiger aan kon doen en meer tijd kon besteden aan de gemeenteraad.

In mijn vrije tijd bridge ik graag, volg ik het voetbal en hou verder eigenlijk van alle sporten. In het verleden ben ik erg actief geweest bij de Zwaluw, onder andere als trainer van diverse jeugdteams en het eerste team. Op dit moment ben ik vooral nog een vaste supporter en dus nog regelmatig te vinden bij de Zwaluw.

Afgelopen vier jaar heb ik met veel plezier de taak van raadslid op me genomen. Omdat ik vind dat we nog niet klaar zijn sta ik ook dit keer weer op lijst van Gemeentebelangen. Er zijn nog veel dingen die voor de Vughtse bewoners goed geregeld moeten worden. Ik wil in het bijzonder voor de ouderen en minder bedeelden, ook de komende 4 jaar, weer mijn uiterste best doen.