kiezersbedankt14

                                                                                                  < Terug naar Kandidatenlijst
22hennieboselie
 
Mijn naam is Hennie Boselie. Ik ben 63 jaar, 42 jaar getrouwd met Marij Schellings en wij hebben 1 zoon en 1 dochter met kleinkind. Ik ben een geboren en getogen Vughtenaar met Hart en Ziel.

Toen ik 16 jaar was ben ik automonteur geworden bij Citroen. Het automonteur zijn als hobby is nog steeds werk dat ik met veel plezier doe. Toen ik 20 was ben ik bij defensie gegaan, eerst 6 jaar als militair en daarna als burgermonteur. Bij defensie heb ik me vele jaren ingezet als voorzitter van de Ondernemingsraad dienst Commissie. Momenteel ben ik aan het genieten van een regeling die me is aangeboden om vroegtijdig uit dienstverband te vertrekken.

Ik ben bij Gemeente Belangen gegaan vanwege mijn interesse in de Vughtse gemeenschap.
Ik ben bereid me belangeloos samen met mensen in te zetten voor Vught om zo mijn steentje bij te kunnen dragen voor de Vughtse Gemeenschap. Natuurlijk is dat een proces waarbij we het niet altijd met elkaar eens te hoeven zijn.  Eenieder heeft zijn eigen mening en zienswijze op een bepaald onderwerp.  Als je maar eerlijk , open en met respect kennis neemt van elkaars standpunt dan kom je altijd tot een goed besluit.

                                                           “Vught in Beweging”
Het hart van Vught, met zijn vele veranderingen, de ontwikkeling van de snelwegen, het spoor, met andere woorden , er is nog zoveel beweging in Vught en er moeten nog veel knopen worden doorgehakt. Hak alleen niet door wat je ontknopen kunt!

En dat we ook SAMEN met “SAMEN VOOR VUGHT” laten zien wat Vught waard is.
 
 
< Terug naar Kandidatenlijst finallogo2012
     volg ons op:
 facebooktwitter

    Ons verkiezingsprogramma
verkiezingenfoldervoorzijde S 02 klik

  

column

 

gbtourbutton03