21marianvdvelden

Mag ik me even voorstellen?
Mijn naam is Marian van der Velden, 28 jaar, sinds een kleine 2 jaar wonend in Cromvoirt samen met mijn vriend. Daarvoor heb mijn hele leven in Vught gewoond.

In 2007 ben ik afgestudeerd als onderwijs assistent te ’s-Hertogenbosch. Tijdens deze opleiding heb ik mijn eerste ervaring mogen opdoen met kinderen die ik graag als speciaal zou willen benoemen. Speciaal vanwege hun problematieken, maar ook speciaal omdat zij als geen ander mijn hart hebben weten te bereiken.
In 2011 ben ik afgestudeerd aan de Pabo te Tilburg. Hierna ben ik meteen als lerares op SBO de Leilinde in Oudheusden aan de slag gegaan. Dit schooljaar ben ik begonnen als lerares op de Voetiusschool in Vlijmen. Ook ben ik naast mijn nieuwe baan begonnen aan de HBO master SEN (Special Educational Needs) opleiding. Een startende leerkracht dus, met een duidelijke visie op onderwijs en zorg en, niet te vergeten, een grote passie voor onderwijs en zorg.

Naast mijn werk speel ik al een aantal jaren sopraan saxofoon bij de Cromvoirtse fanfare waar ik sinds april 2013 ben toegetreden tot het bestuur, betreffende de contacten met het MIK, ouders en leerlingen.

Mijn motivatie me verkiesbaar te stellen heeft alles te maken mijn passie voor onderwijs en zorg, mijn beroep en mijn hobby.
Gemeentebelangen sluit hierbij goed aan, omdat Gemeentebelangen een lokale partij is, die meer inzicht heeft in de behoeften binnen het onderwijs en de zorg van het dorp. Zij worden hierin niet gestuurd door de landelijke regering, maar door de inwoners zelf. Zoals Gemeentebelangen al aangeeft: ‘Vóór en dóór Vughtenaren’.