16johanpaymans

Mijn naam is Johan Paymans (47 jr) , getrouwd met Wilma en wij hebben 3 kinderen. Geboren en getogen in Vught. Bijna niemand woont nog op de plek waar zijn vader geboren is.

Eigenaar van slijterij/wijnhandel de Gouden Ton en sinds 1989 Vinoloog van de Wijnacademie.

Bij Zwaluw VFC heb ik een lange carrière als voetballer achter de rug. Een mooie club die bij mij nog steeds hoog in het vaandel staat. Inmiddels heb ik een enorme drive gevonden in de golfsport. Mijn kinderen golfen al langer en slaan al veel beter dan hun vader.

Ik heb me kandidaat gesteld voor Gemeentebelangen omdat:
Ik als echte Vughtenaar altijd al geïnteresseerd ben geweest in de lokale politiek, mede door toedoen van mijn vader. Hij was een echte GBér. Lokale thema’s vragen om lokale oplossingen.
En….. Gemeentebelangen heeft een aantrekkelijk en realistisch programma.

Mijn speerpunt is: Vught blijft Vught. Een zelfstandig Vught, daar ga ik voor.