15harryvangemert

Even voorstellen.

Ik ben Harry van Gemert  54 jaar geboren en getogen in Vught.

Sport, verenigingsleven, techniek en service zijn de rode draad in mijn leven.

Speerpunt : Sport

In 2011 heb ik n.a.v  de privatisering van de IJzeren Man en in het belang van zwemvereniging  De Dommelbaarzen voor de eerste keer met Gemeentebelangen kennisgemaakt.

Gaandeweg is gebleken dat er op het gebied van sport (ondanks het feit dat er in Vught een hoog “sportgehalte” is) er de komende jaren nog veel te realiseren is. Mijn speerpunt is daarom sport. Het moet voor iedere inwoner van Vught mogelijk zijn een sport te beoefenen. Belangrijk daarin is dat er goede sportaccommodaties beschikbaar zijn en het subsidiebeleid daar ook op afgestemd is. Als je als gemeente op een verantwoorde manier in sport investeert creëer je een kerngezonde samenleving. Zelf geniet ik al 45 jaar van de zwemsport  en ben na eerdere bestuursfuncties in het verleden nu als voorzitter van De Dommelbaarzen nauw betrokken bij de ontwikkelingen van de zwemaccommodaties binnen onze gemeente. De komende bestuursperiode moeten er belangrijke beslissingen genomen worden. Zo zijn er nog steeds geen goede voorruitzichten voor de verenigingen aan de IJzeren Man.  De exploitatie van de zwem locaties Ouwerkerk en Reinier van Arkel staat onder druk en daar gaat in de toekomst zeker het een en ander veranderen. Dat terwijl een gemeente als Vught recht heeft op een goede zwemaccommodatie waar voor een betaalbare prijs van de zwemsport genoten kan worden.  Binnen de Vuhtse  zwemverenigingen wordt dit op dit moment voor iedere leeftijd en categorie aangeboden en moet zo blijven.  Wist u overigens dat in ons land zwemmen de meest beoefende sport is.

Waarom Gemeentebelangen.

Gemeentebelangen  voor en door Vughtenaren .

Bovengenoemde biedt zeker kansen om er in de toekomst iets moois van te maken. Binnen gemeentebelangen is een breed vak van expertise beschikbaar. De overheid  decentraliseert steeds meer taken naar de gemeente. De lokale partij kan daar het beste op inspringen en ik wil daar graag een steentje aan bijdragen.