14janvanempel

Mijn naam is Jan van Empel 65 jaar en getrouwd met Toos en heb drie geweldige kinderen en drie fantastische kleinkinderen. Ik woon al 40 jaar in het prachtige Cromvoirt.

Ik ben 40 jaar werkzaam geweest in de sociale werkvoorziening als uitvoerder groen. Ben meer als 20 jaar met veel plezier en inzet commandant brandweer van Cromvoirt geweest. Heb meer dan 20 jaar de jeugdkarnaval van Cromvoirt met veel plezier samen met mijn collega Kneuters mogen organiseren  en ben mede oprichter van ’t Crommerts Boeltje.

Momenteel ben ik actief binnen diverse verenigingen zoals Battle Axe, brandweervereniging, HTV Helvoirt en buurtbus Lijn 213.

Door mijn achtergrond en werkzaamheden erg betrokken bij het dorpsgebeuren van Cromvoirt en wil daar me dan graag voor blijven inzetten. Wat ook de reden is om me op de kandidatenlijst van Gemeentebelangen te laten plaatsen. Door het lokale karakter van deze partij hoop ik iets voor Cromvoirt te kunnen betekenen en voor Vught in zijn algemeenheid.

Het is erg belangrijk om goede contacten te hebben en te onderhouden om zo de wensen van ons prachtige Cromvoirt kenbaar te maken en toch de dorpscultuur te behouden.

In Cromvoirt is het samen zijn we sterk en gaan we er voor als we iets willen bereiken en dat geld ook voor Gemeentebelangen.