13bregjevangemert

Mijn naam is Bregje van Gemert (39), samenwonend met Coen Peijnenburg en onze vier kinderen in de leeftijd van 7 tot 16 jaar oud.

Hoewel geboren en getogen in Vught, ben ik toch vanwege werkzaamheden een aantal jaren weg geweest om na 13 jaar terug te keren naar Vught. Ik heb me toegelegd op financiële dienstverlening voor particulieren. Aanvankelijk commercieel en de laatste jaren op sociaal vlak in de  schuldhulpverlening.  Ook ben ik actief geweest op het gebied van training & opleiding in de financiële branche.

Sinds het afgelopen jaar ben ik betrokken bij het  aannemersbedrijf in grond- en wegenbouw Peijnenburg Vught.

Me kandidaat stellen op de lijst van Gemeentebelangen is voor mij een logische stap omdat:
-  Gemeentebelangen bewezen heeft  een lokale partij te zijn, die daadkrachtig te werk te gaat
   én heel veel bereikt heeft.  Daarom ben ik er  trots op deel uit te maken van deze partij.
-  Ik me wil inzetten voor de ondernemersbelangen door  een goed ondernemersklimaat te
   scheppen
-  Ik een positieve bijdrage wil leveren voor een succesvol resultaat  bij de verkiezingen van de
   gemeenteraad in maart.

Speerpunten:
Kansen bieden aan ondernemend Vught
Zelfstandig Vught

Persoonlijke slogan:
Vught, betrokken, betrouwbaar én bereikbaar!