12siebrenvdzee

Mijn naam is Siebren van der Zee (64) en getrouwd met Ans. Helaas is Ans op 10 juni 2012 veel te vroeg overleden. Wij hebben 2 dochters -Esther (en partner) en Karin- en wonen allemaal in Vught.

Na mijn lagere school (Aloysiusschool) heb ik mijn Mulo-diploma gehaald. (St.Joseph/ later Reeburg). Daarna ben ik gaan werken bij de Provincie Noord-Brabant.

Tijdens het begin van mijn provinciale loopbaan heb ik de opleiding MTS Weg- en Waterbouwkunde afgerond. Inmiddels ben ik na 46 jaar in juli 2013 met de VUT gegaan. Ik heb verschillende functies gehad in de sector infrastructuur. Mijn laatste functie was beleidsmedewerker.

Vanaf mijn 15e jaar ben ik actief in het Vughtse verenigingsleven.
-  Tafeltennisvereniging JCV: ruim 40 jaar lid (zelfs Erelid). Bij deze vereniging heb ik
    verschillende functies vervuld – secretaris, bestuurslid technische zaken en ruim 20 jaar
    hoofdtrainer/coach.
-  JJ-Carnaval: ruim 30 jaar voor de JJ actief op allerlei fronten.
-  Theatervereniging Vught: 20 jaar (spelend) lid, waarvan 7 jaar als voorzitter.
-  Presentator van vele evenementen in Vught.
-  Vanaf 1 mei 2013 ben ik voorzitter van de Kringloopwinkel Vught.

Mijn hobby’s zijn tennis (Bergenshuizen), bridge en (portret)schilderen.

Waarom op de kandidatenlijst van Gemeentebelangen?
Altijd al een voorkeur gehad voor Gemeentebelangen als lokale partij. Een partij die zich al jaren nadrukkelijk manifesteert binnen de Vughtse gemeenschap. Nu mijn leven sinds 2012 een andere wending heeft gekregen wilde ik graag op een andere wijze actief zijn binnen het Vughtse. Een mooi moment om in te stappen bij Gemeentebelangen die het motto heeft “Vóór en dóór Vughtenaren”.  Een enthousiast team, waar ik graag als teamspeler een bijdrage aan wil leveren.

Mijn speerpunten: Maatschappelijke zorg en Infrastructuur
Daarnaast ben ik gevraagd om de rol van campagneleider te vervullen in aanloop naar de verkiezingen van de gemeenteraad in maart 2014.

Genoeg redenen voor mij om mijn enthousiasme, kennis en ervaring in te zetten voor “ons mooie Vught”.