09gabyparo

Mijn naam is Gaby Paro, 31 jaar oud; geboren en getogen in de Vughtse Hoeve. Een leuke en gezellige buurt waar altijd buiten gespeeld werd.

Als klein meisje ging ik op de fiets naar de St. Willibrordusschool aan het Moleneidplein. Na die doorlopen te hebben ben ik naar gymnasium Beekvliet gegaan in St. Michielsgestel. Daarna heb ik aan de Universiteit van Tilburg de studie Vrijetijdwetenschappen gevolgd. Een leuke en brede studie die vanuit diverse oogpunten naar de vrijetijdsector kijkt. Met name de ‘ruimtelijke kant’ sprak mij aan en heb me tijdens mijn afstuderen dan ook gericht op ‘citymarketing’. Met veel plezier heb ik een gedeelte van mijn studie gevolgd in Sydney, Australië.  En heb daarnaast in diverse commissies en het bestuur van de studievereniging gezeten.

Na afronden van mijn studie heb ik enkele jaren als projectmanager gewerkt en ben ik momenteel werkzaam als teammanager Klantadvies bij VGZ in Eindhoven. Met veel plezier motiveer ik een team enthousiaste klantadviseurs om het beste uit zichzelf te halen en bovenal klaar te staan voor de klant. Afgelopen jaar ben ik actief lid geworden van Gemeentebelangen en heb kennis gemaakt met het raadswerk en de fractie ondersteund.

Nu woon ik in het gezellige centrum van Vught samen met mijn vriend. Ik tafeltennis al jaren bij het Vughtse JCV, volg af en toe een groepsles bij Ouwerkerk en houd van uit eten gaan en gezelligheid met vrienden en familie.

Voor mij was het altijd duidelijk dat ik na mijn studie graag weer in Vught wilde komen wonen. En die mogelijkheid heb ik ook gekregen. Ik zou ook graag zien dat iedereen die graag in Vught willen blijven/komen wonen deze mogelijkheid krijgt. Ik wil me dan ook inzetten voor betaalbare woningen en een goede doorstroom in de huizenmarkt, zodat zeker de jongeren en de starters in Vught kunnen blijven.

Daarnaast zou ik Vught graag nog wat meer op de kaart willen zetten. Vught heeft zo veel moois en historie waar we trots om mogen zijn. In vind dat we dit nog veel meer kunnen laten zien. Ook wordt ons centrum in een heel nieuw jasje gestoken. Dit centrum moet naar mijn idee een plek zijn waar eenieder zich thuis voelt; de bewoners, de Vughtenaar, de ondernemer en de toerist. En een plek voor cultuur en ontspanning. Ik vind het erg leuk om hier mee aan de slag te gaan.

Na mijn eerste kennismaking met de ‘lokale politiek’ afgelopen jaar ben ik erg enthousiast geworden. Ik wil dan ook graag mijn enthousiasme, kennis en ervaring inzetten om iedereen te laten zien wat voor een mooi dorp Vught is en vooral moet blijven. Ik voel me dan ook helemaal thuis bij Gemeentebelangen, dé partij die zich helemaal op Vught richt.