07frankwilsens

Mijn naam is Frank Wilsens, geboren en getogen in Vught. Ik zag het eerste licht op 14 april 1961 in een van de kleinste huisjes op de Loonsebaan. Het grootste gedeelte van mijn jeugd heb ik echter doorgebracht op Braackenlaan, ik was een echte “deugniet” maar toen al met een gevoel voor gerechtigheid en eerlijkheid. Ik heb met heel veel plezier de Aloyuisisschool doorlopen om daarna 4 jaar de land en tuinbouwschool te gaan volgen. Hierna 1 jaar als groenteboer bij de SPAR gewerkt en in 1979 voor mijn dienstplicht opgekomen bij defensie. Het is mij daar zo goed bevallen dat ik ben gebleven.

Binnen defensie heb ik allerlei functies gehad en opleidingen gevolgd, ik heb ervaring opgedaan in personeelswerk, automatisering, veiligheid en informatievoorziening, naast deze functies ben ik ook jarenlang werkzaam geweest in diverse ondernemingsraden. In 2004 ben ik afgestudeerd als bedrijfskundig ingenieur. Op dit moment geeft ik leiding aan een ondersteuningsafdeling bij het Opleidings en trainingcentrum Genie in Vught.

Ik ben getrouwd met Annemarie en samen hebben wij drie kinderen. Mijn hobby’s zijn politiek, geschiedenis, biljarten en Gemeentebelangen Vught. Ik ben sedert 2007 lid van gemeentebelangen, eerst als bestuurslid en vanaf 2010 als raadslid. Momenteel ben ik druk als fractiesecretaris en met samenleving & bestuur. Ik wil mij vooral sterk maken voor de betrokkenheid van de Vughtse burger bij het reilen en zeilen in Vught en mij inzetten voor de zelfstandigheid van onze gemeente. Volgens mij kan dat alleen als je lid bent van een plaatselijke partij, wars van landelijke standpunten en denkbeelden, en die 100% gaat voor de belangen van Vught en zijn inwoners.

Samen betrokken verder.