04corinevdwildenberg

Ik ben Corine van den Wildenberg en ik ben 23 jaar oud. Ik hoop begin 2014 mijn HBO-Rechten studie aan de Juridische Hogeschool te hebben afgerond en vervolgens te kunnen starten met de Master Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg. Naast mijn studie ben ik werkzaam als verkoopster bij een schoenenwinkel in ’s-Hertogenbosch en maak ik deel uit van het voetbalteam Vrouwen 1 bij RKVV Wilhelmina.

Mijn interesse in de politiek komt voort uit de lessen maatschappijleer op de middelbare school. Omdat ik nog te jong was om deel te nemen aan de ‘volwassenpolitiek’ besloot ik om lid te worden van de Jongerenraad Vught. In de tijd dat ik lid was van de Jongerenraad Vught heb ik mij onder andere bezig gehouden met een nieuwe jongerenaccommodatie. Deze jongerenaccommodatie wordt reeds gerealiseerd op de locatie Elzenburg. Ook heb ik in deze tijd veel mensen leren kennen, een goede blik kunnen krijgen op de huidige maatschappij en gezien wat een geweldig vrijwilligersnetwerk Vught heeft. Met Gemeentebelangen hoop ik mijn volgende stap te kunnen zetten op de politieke ladder.

Als lid van de Jongerenraad Vught heb ik mij ingezet voor jongeren en dit wilde ik graag voortzetten. Bij Gemeentebelangen Vught ga ik me dan ook inzetten voor deze doelgroep. Daarnaast heb ik veel waardering gekregen voor de Vughtse vrijwilligers en heb ik door mijn studie het een en ander meegekregen van de kanteling van de WMO. Deze kanteling zal ingrijpende veranderingen met zich meebrengen en daarom wil ik mij ook inzetten voor de mensen die onder de WMO vallen.